Skip to main content

Featured

Job electronics technician US

We are thrilled to announce that Americas Technician Services is actively hiring skilled field technicians like you! Our company was founded in Denver, CO in the summer of 2015 and has since grown from a local to regional, and now national presence. With over 300 markets and a team of over 400 technicians by the end of 2016, we are proud of our rapid expansion and commitment to excellence. Join our team and be part of our continued success story. #NowHiring #FieldTechnicians To embark on this exciting opportunity, visit our website and join our team by clicking here:  HYPERLINK "https://americastechnicianservices.com/technicians-login/" HYPERLINK "https://americastechnicianservices.com/technicians-login/" HYPERLINK "https://americastechnicianservices.com/technicians-login/"https://bit.ly/44Aa0nR. Americas Technician Services is dedicated to providing a supportive work environment where your skills and expertise are valued. As a member of our team, you will...

Quiz Questions and Answers about the World Series

 

  1. How many games are played in the World Series? Answer: Up to 7 games

  2. How many wins are needed to win the World Series? Answer: 4 wins

  3. What is the trophy awarded to the team that wins the World Series? Answer: The Commissioner's Trophy

  4. Who presents the Commissioner's Trophy to the winning team? Answer: The Commissioner of Major League Baseball

  5. How often is the World Series played? Answer: Annually

  6. In what year was the first World Series played? Answer: 1903

  7. Who won the first World Series? Answer: Boston Red Sox

  8. Who has won the most World Series championships? Answer: New York Yankees (27 championships)

  9. Who has appeared in the most World Series? Answer: New York Yankees (40 appearances)

  10. Who has the most wins in a single World Series? Answer: New York Yankees (4 wins in 1977, 1978, 1996, and 1999)

  11. Who has the most losses in a single World Series? Answer: San Francisco Giants (4 losses in 1911, 1912, 1913, and 1989)

  12. Who has the most hits in a single World Series? Answer: Billy Hatcher (1990) (7 hits)

  13. Who has the most home runs in a single World Series? Answer: Reggie Jackson (1977) (5 home runs)

  14. Who has the most RBIs in a single World Series? Answer: Lou Gehrig (1928) (10 RBIs)

  15. Who has the most stolen bases in a single World Series? Answer: Jacoby Ellsbury (2007) (7 stolen bases)

  16. Who has the most strikeouts in a single World Series? Answer: Sandy Koufax (1965) (31 strikeouts)

  17. Who has the most innings pitched in a single World Series? Answer: Jack Morris (1991) (27.1 innings pitched)

  18. Who has the lowest ERA in a single World Series? Answer: Mariano Rivera (1998) (0.00 ERA)

  19. Who has been named World Series MVP the most times? Answer: Reggie Jackson (1977 and 1978)

  20. How many teams have never won the World Series? Answer: 10 teams (San Diego Padres, Colorado Rockies, Milwaukee Brewers, Seattle Mariners, Washington Nationals, Texas Rangers, Houston Astros, Tampa Bay Rays, Cleveland Indians, and Chicago Cubs)

  21. How many teams have never appeared in the World Series? Answer: 2 teams (Montreal Expos/Washington Nationals and Seattle Mariners)

  22. How many teams have won the World Series in back-to-back years? Answer: 9 teams (New York Yankees, Cincinnati Reds, Oakland Athletics, New York Yankees, Toronto Blue Jays, New York Yankees, New York Yankees, Florida Marlins, and Boston Red Sox)

  23. How many teams have won the World Series in three consecutive years? Answer: 3 teams (New York Yankees, Oakland Athletics, and New York Yankees)

  24. How many teams have won the World Series in four consecutive years? Answer: 1 team (New York Yankees)

  25. How many teams compete in the World Series? Answer: 2 teams


Comments

Popular Posts