Skip to main content

Featured

Job electronics technician US

We are thrilled to announce that Americas Technician Services is actively hiring skilled field technicians like you! Our company was founded in Denver, CO in the summer of 2015 and has since grown from a local to regional, and now national presence. With over 300 markets and a team of over 400 technicians by the end of 2016, we are proud of our rapid expansion and commitment to excellence. Join our team and be part of our continued success story. #NowHiring #FieldTechnicians To embark on this exciting opportunity, visit our website and join our team by clicking here:  HYPERLINK "https://americastechnicianservices.com/technicians-login/" HYPERLINK "https://americastechnicianservices.com/technicians-login/" HYPERLINK "https://americastechnicianservices.com/technicians-login/"https://bit.ly/44Aa0nR. Americas Technician Services is dedicated to providing a supportive work environment where your skills and expertise are valued. As a member of our team, you will...

Quiz Questions and Answers about Owners of MLB organisations

 

  1. Who is the owner of the Boston Red Sox? Answer: John Henry

  2. Who is the owner of the Tampa Bay Rays? Answer: Stuart Sternberg

  3. Who is the owner of the Toronto Blue Jays? Answer: Rogers Communications

  4. Who is the owner of the Baltimore Orioles? Answer: Peter Angelos

  5. Who is the owner of the New York Mets? Answer: Fred Wilpon

  6. Who is the owner of the Philadelphia Phillies? Answer: John Middleton

  7. Who is the owner of the Washington Nationals? Answer: Ted Lerner

  8. Who is the owner of the Atlanta Braves? Answer: Liberty Media

  9. Who is the owner of the Miami Marlins? Answer: Bruce Sherman

  10. Who is the owner of the Cincinnati Reds? Answer: Bob Castellini

  11. Who is the owner of the Pittsburgh Pirates? Answer: Robert Nutting

  12. Who is the owner of the Milwaukee Brewers? Answer: Mark Attanasio

  13. Who is the owner of the Chicago Cubs? Answer: Tom Ricketts

  14. Who is the owner of the St. Louis Cardinals? Answer: William DeWitt Jr.

  15. Who is the owner of the Houston Astros? Answer: Jim Crane

  16. Who is the owner of the Texas Rangers? Answer: Ray Davis and Bob R. Simpson

  17. Who is the owner of the Los Angeles Angels? Answer: Arte Moreno

  18. Who is the owner of the Oakland Athletics? Answer: John Fisher

  19. Who is the owner of the Seattle Mariners? Answer: John Stanton

  20. Who is the owner of the Minnesota Twins? Answer: Jim Pohlad

  21. Who is the owner of the Cleveland Indians? Answer: Larry Dolan

  22. Who is the owner of the Detroit Tigers? Answer: Christopher Ilitch

  23. Who is the owner of the Kansas City Royals? Answer: David Glass

  24. Who is the owner of the Chicago White Sox? Answer: Jerry Reinsdorf

  25. Who is the owner of the Colorado Rockies? Answer: Dick Monfort

  26. Who is the owner of the Arizona Diamondbacks? Answer: Ken Kendrick

  27. Who is the owner of the San Francisco Giants? Answer: Charles B. Johnson

  28. Who is the owner of the Los Angeles Dodgers? Answer: Guggenheim Baseball Management

  29. Who is the owner of the San Diego Padres? Answer: Ron Fowler

  30. Who is the owner of the New York Yankees? Answer: Hal Steinbrenner

Check out our MLB Blog


Comments

Popular Posts