Skip to main content

Featured

Job electronics technician US

We are thrilled to announce that Americas Technician Services is actively hiring skilled field technicians like you! Our company was founded in Denver, CO in the summer of 2015 and has since grown from a local to regional, and now national presence. With over 300 markets and a team of over 400 technicians by the end of 2016, we are proud of our rapid expansion and commitment to excellence. Join our team and be part of our continued success story. #NowHiring #FieldTechnicians To embark on this exciting opportunity, visit our website and join our team by clicking here:  HYPERLINK "https://americastechnicianservices.com/technicians-login/" HYPERLINK "https://americastechnicianservices.com/technicians-login/" HYPERLINK "https://americastechnicianservices.com/technicians-login/"https://bit.ly/44Aa0nR. Americas Technician Services is dedicated to providing a supportive work environment where your skills and expertise are valued. As a member of our team, you will...

100+ MLB Quiz Questions with Answers: Baseball Trivia Quiz

 

100 + Baseball Questions with Answers on MLB Trivia

Welcome to our Major League Baseball Trivia Quiz, with answers!

Are you running a quiz and need some questions and answers on baseball? You’ve come to the right place.

We have over 100 questions and answers on baseball and MLB Trivia for your pub or bar quiz, family gathering or sports quiz night.

Below are different sections of baseball questions, some are harder than others but one thing is for sure, we have something for everyone!

Quiz Questions and Answers on Famous Major League Baseball Players

  1. Who is the all-time leader in hits in Major League Baseball? Answer: Pete Rose

  2. Who is the all-time leader in strikeouts in Major League Baseball? Answer: Nolan Ryan

  3. Who won the most MVP awards in Major League Baseball? Answer: Barry Bonds (7)

  4. Who won the most Cy Young awards in Major League Baseball? Answer: Roger Clemens (7)

  5. Who has the most World Series rings in Major League Baseball history? Answer: Yogi Berra (10)

  6. Who has the highest career batting average in Major League Baseball history? Answer: Ty Cobb (.366)

  7. Who has the most career RBIs in Major League Baseball history? Answer: Hank Aaron (2,297)

  8. Who has the most career stolen bases in Major League Baseball history? Answer: Rickey Henderson (1,406)

  9. Who has the most career walks in Major League Baseball history? Answer: Babe Ruth (2,062)

  10. Who has the most career runs scored in Major League Baseball history? Answer: Babe Ruth (2,174)

  11. Who has the most career triples in Major League Baseball history? Answer: Sam Crawford (309)

  12. Who has the most career doubles in Major League Baseball history? Answer: Pete Rose (725)

  13. Who has the most career-complete games in Major League Baseball history? Answer: Cy Young (749)

  14. Who has the most career saves in Major League Baseball history? Answer: Mariano Rivera (652)

  15. Who has the most career wins in Major League Baseball history? Answer: Cy Young (511)

  16. Who has the most career losses in Major League Baseball history? Answer: Cy Young (316)

  17. Who has the most career no-hitters in Major League Baseball history? Answer: Nolan Ryan (7)

  18. Who has the most career perfect games in Major League Baseball history? Answer: Roy Halladay (2)

  19. Who has the most career home runs in a single season in Major League Baseball history? Answer: Barry Bonds (73)

  20. Who has the most career hits in a single season in Major League Baseball history? Answer: Ichiro Suzuki (262)

  21. Who has the most career strikeouts in a single season in Major League Baseball history? Answer: Nolan Ryan (383)

  22. Who has the most career RBIs in a single season in Major League Baseball history? Answer: Babe Ruth (177)

  23. Who has the most career stolen bases in a single season in Major League Baseball history? Answer: Rickey Henderson (130)

  24. Who has the most career walks in a single season in Major League Baseball history? Answer: Barry Bonds (232)

  25. Who has the most career runs scored in a single season in Major League Baseball history? Answer: Babe Ruth (177)

  26. Who has the most career triples in a single season in Major League Baseball history? Answer: Sam Crawford (36)

  27. Who has the most career doubles in a single season in Major League Baseball history? Answer: Earl Webb (67)

  28. Who has the most career complete games in a single season in Major League Baseball history? Answer: Pud Galvin (75

  29. Who is the all-time leader in home runs in Major League Baseball? Answer: Barry Bonds

  30. Which baseball legend was known as ‘The Yankee Clipper’ Answer: Joe DiMaggio

  31. Who hit ‘The Shot heard around the world?’ Answer: Bobby Thomson, in 1951

Comments

Popular Posts